Wie zijn wij

Maak kennis met Jarmo

Mijn naam is John Bos en heb in 2005 Jarmo keuken en meubel spuiterij opgericht. Als keukenspuiterij en meubelspuiterij zijn wij begonnen, nadat duidelijk is geworden na 30+ jaren ervaring in deze branche dat er weinig specialistische bedrijven als spuiterij waren.

Jarmo keukenspuiterij spuit keukendeurtjes of frontjes voor particulieren en bedrijven die problemen hebben met loslatende folie van de deurtjes en lades of voor diegene die gewoon een andere kleur willen.

Vele mogelijkheden

Als meubelspuiterij voor meubel en interieur ontwerpers spuiten we stoelen, tafels, binnendeuren, kasten, winkel interieur enz. Zo hebben we het interieur voor hotels mogen spuiten, kapperszaken waarvoor we de meubels in een andere kleur hebben gemaakt, juweliers winkelinrichting in echt brons, kledingzaken, waarbij we een hele grote balie is echt messing hebben gecoat.
We hebben ervaring met bedrijven en snappen de tijdsdruk wat altijd een drama is en denken daarom graag met u mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Door lage overheadkosten en slim inkopen zijn wij een bedrijf die daardoor geen hoge prijzen hoeft te vragen.
Het werk, de kwaliteit, klantvriendelijk en service staan op de 1e plaats.

Vrijblijvend contact opnemen

Jarmo is de Keukenspuiterij voor heel nederland

We hebben al vele klanten uit heel nederland blij mogen maken door hun keuken te spuiten. Drenthe, Overijsel, Groningen, Friesland, Noord Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland, Zuid Holland en ja zelfs uit Limburg en Zeeland hebben we klanten gehad om hun keuken weer als nieuw te mogen overspuiten. Leest u onze reviews door op de externe site door op de knop hieronder te drukken.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact