Over Jarmo

Spuiten van Keuken, meubel en interieur. Dat is Jarmo Spuiterij

Jarmo is een spuiterij dat zowel keukens, meubels en interieur in vrijwel alle kleuren kan spuiten die er zijn.

Wij kunnen de plakfolie verwijderen, omdat deze folie los laat (dit is het plastic laagje op de keukendeurtjes). Daarna worden de keukenkastjes fronten over gespoten in een kleur van uw keuze.

Bent u uitgekeken op de kleur of u wil simpelweg een andere uitstraling. De keuze zou dan een nieuwe keuken kunnen zijn maar dat is veel werk en veel duurder dan uw keuken laten spuiten.
Gemakkelijker en veel goedkoper is de lades en deurtjes van de keuken over te laten spuiten met onze speciale verf dat gemaakt is voor het spuiten van keukens.

Het vernieuwen of anders gezegd renoveren van een keuken is dan gemakkelijk te realiseren door de bestaande keukendeurtjes van de keukenkastjes te laten spuiten. Uw voordeel kan flink oplopen ten op zichte van nieuwe keuken frontjes of keukens, deze kosten veel meer dan het laten over spuiten van de bestaande delen. Na het spuiten heeft u weer “nieuwe” keukendeurtjes.

Lees hier meer over het laten spuiten van uw keuken

Verometal vloeibaar metaal spuiten

En wilt u iets totaal anders? Laat dan de keukendeurtjes en lades “metalliseren”. Denk aan koper of brons. Uiteraard zijn er meer metalen die op de fronten gespoten kunnen worden. Dit wordt dan gedaan op de verometal manier. Ziet u het al voor u, een nieuw gespoten keuken met bijvoorbeeld oud koperen lades.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze handige rekentool of klik hier voor meer informatie over het koud metaal spuiten van verometal.

Folie laat los van keukendeurtjes

Ook als de plasticlaag of folie van de keukenkastjes los laat kunnen wij uw keuken overspuiten in onze spuiterij, de folie word door ons vervangen door op de kale MDF keukendeurtjes een paar lagen verf te spuiten, zodat er weer een nieuwe keuken is te zien na herplaatsen van de keukenkastjes en lades. Een ander voordeel is dat de moeilijk schoon te maken folie is vervangen door makkelijker te reinigen verf.
Dat de folie los laat van de keukenkastjes is een bekend probleem. We hebben hier veel ervaring in om de folie vakkundig te vervangen en de keukendeurtjes daarna in elk gewenste kleur te spuiten.
Als keuken, meubel en interieur spuiterij staan wij klaar voor de particulier en voor bedrijven.

 

Wij spuiten uitsluitend met de betere kwaliteits- lakken die speciaal ontwikkeld zijn voor de keuken en meubel spuiterij. Ook word rekening gehouden voor welk doel de te spuiten voorwerpen gaan dienen. Denk hierbij aan kinder/baby artikelen, speelgoed enz. Ook zijn de meeste lakken gecertificeerd, bijvoorbeeld wat betreft de brandveiligheid. Meubels behandeld met deze lakken zijn daardoor moeilijker ontvlambaar. De lak die we gebruiken is een 2 componenten met een zeer sterke, krasvaste kwaliteit.Niet alleen keukens maar ook deuren, stoelen en tafels, eigenlijk alles wat van een verflaag moet worden voorzien is te spuiten door keukenspuiterij Jarmo.

Wij zijn gevestigd in Klazienaveen, nabij Emmen (Drenthe). We spuiten keukens uit heel Nederland. Klanten uit Maastricht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Enschede, Almere, Groningen, Arnhem enz. hebben we naar alle tevredenheid mogen helpen om hun keuken te renoveren. Zelfs als er een keukenspuiterij bij hun in de buurt actief was hebben onze reviews de doorslag gegeven om toch bij ons de folie te vervangen en de keuken te laten spuiten. Niet alleen de goede reviews, maar ook onze scherpe prijzen zijn een sterk punt.

Keuken thuis laten spuiten

Soms is er de vraag of wij ook thuis de keuken kunnen spuiten. Thuis een keuken spuiten heeft niet onze voorkeur, omdat

  • Onze 2 componenten polyurethaan verf gigantisch stinkt.
  • Door spuitnevel alles afgeplakt moet worden, maar de nevel toch overal terecht komt.
  • Kans op stof of andere oneffenheden groter is dan in onze spuitcabine.
  • Wij werken met een sterk meerlaags systeem dat een veel MOOIER resultaat geeft dan thuis te realiseren is. Wat anderen ook zeggen. (een auto word ook niet bij iemand thuis gespoten)
  • Het vervoeren en dan helemaal in het geval als u zelf de keukendeurtjes brengt voordeliger is dan bij u in huis alles te moeten afplakken, spuiten, daarna weer opruimen en tot slot alles reinigen van de spuitnevel dat overal tussendoor kruipt.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keuken laten spuiten

Keuken zelf schilderen of toch laten spuiten door Jarmo keuken spuiterij.

Zelf uw keuken schilderen is natuurlijk een optie en zal in veel gevallen voordeliger zijn dan het laten spuiten van de keuken door welke spuiterij dan ook. Maar is het wel zoveel goedkoper om het zelf te doen? Of toch te laten spuiten. U kunt altijd een offerte aanvragen bij Jarmo keukenspuiterij.

Waarom het verstandig is om een offerte op te vragen?

  • Om een gemiddelde keuken eerst met grondverf en daarna met de kleur lak af te schilderen ben je zo een paar liter verf nodig. Kosten van een pot verf zijn al gauw richting 30 euro voor bouwmarkt kwaliteit of tot wel 60,- euro per liter voor goede kwaliteit. 4 Liter verf mag je ongeveer rekenen om de deurtjes van een gemiddelde keuken eenzijdig te schilderen. Dit is al €240,- bij goede kwaliteit verf.
  • Dan de tijd die u ervoor nodig bent. Ontvetten, schuren, grondverf, schuren, grondverf, schuren en dan 2x een lak laag. Een paar uur ben je zeker nodig om het ook echt goed te doen per laag.
  • Daarbij is het schilderen niet zo glad en strak dan wanneer het gespoten word in een spuitcabine met de juiste apparatuur. Bij schilderen moet je denken aan: aanzet punten, sinaasappel huid of kwaststrepen en dergelijke.

Het zelf schilderen is goedkoper, maar als u de tijd en alle stappen rekent, is het laten spuiten wellicht die kleine meerwaarde dubbel zo veel waard.

Cijfer 9,2 uit klant reviews | scherpe prijzen | vrijblijvende offerte

Wij geven als keukenspuiterij 200% om onze klanten tevreden te stellen. Dat ons dit lukt blijkt wel. Nadat de keuken is gespoten beoordelen onze klanten ons met een dikke 9,2. Onze reviews zijn een sterk punt. Zo komen klanten uit Hoogeveen, Enschede, Maastricht of van waar dan ook uit heel Nederland bij ons.

Onze kwaliteit is nog steeds onze beste reclame. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.