Nieuwe Ikea keuken met verometal koper

Nieuwe Ikea keuken met verometal koper

Bij de Ikea kun je prachtige keukens ontwerpen en aanschaffen voor een redelijke prijs, Alleen zijn de kleuren erg beperkt, laat staan dat er echt verometal koper te kiezen is. Wij kunnen alle kleuren mengen en op uw keuken spuiten. Deze klant had de mogelijkheden met verometal gezien en vroeg ons wat we precies konden betekenen voor hun. Behalve de keuze uit koper, brons, messing of mangaan hebben ze ook gekeken naar andere kleuren om op hun keuken te spuiten. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om voor het luxe echt vloeibare metaal te gaan. Voor meer informatie over verometal spuiten kijkt u op onze speciale site https://www.metalizers.nl. U kunt ook bellen naar 0620033876 of door het contact formulier in te vullen.

Ikea keuken met verometal koper

Uit de keuze van bijna alle kleuren die wij op uw keukenkastjes kunnen spuiten is het toch verometal koper geworden. De nieuwe Ikea keuken is bij ons compleet afgeleverd. Nog even snel een dubbel check wat er behandeld moet worden met het laagje verometal koper en we kunnen beginnen.
We ontvetten altijd deĀ  frontjes, voordat we gaan schuren en een primer voor kunststof aanbrengen om de hechting maximaal te krijgen.
De prijs om in verometal te spuiten voor deze keuken viel reuze mee. Er zijn ongelofelijke prijzen bij keukenzaken, maar doordat we puur de verwerker zijn van de verometal metalen kan het in combinatie met Ikea een heel mooi alternatief zijn.

Welk type keuken van Ikea

Het type keuken dat je kiest bij Ikea maakt niet zoveel uit. Maar als je toch voor een andere kleur gaat dan ze kunnen aanbieden is het niet nodig om de duurdere frontjes te kiezen. Deze kosten kun je besparen en geld overhouden wil iedereen om andere leuke dingen te kunnen doen.

Welke keuze met verometal

Verometal heeft een aantal mooie metalen beschikbaar. Keuzes heb je uit brons, messing, koper, mangaan, blauwstaal, cortenstaal. Dit is weer te bewerken met verschillende afwerkingen. Bijvoorbeeld door het metaal de verouderen, maar ook tot spiegelende reflectie. Het polijsten van metaal is hetzelfde principe. Dit is absoluut met geen enkele verf te benaderen.

Neem hier contact op met ons via offerte@jarmo.nl of via tel. 0620033876

Nieuwe Ikea keuken met verometal koper