Metalizers verometal Mangaan keuken Naaldwijk

Verometal mangaan op een nieuwe keuken spuiten

Deze klant uit Naaldwijk heeft een nieuwe keuken laten ontwerpen en wilde iets exclusiefs laten spuiten als afwerking. Verometal mangaan of Gunsmoke was het idee en daarin hebben wij als Metalizers binnen Jarmo in mee mogen denken. Er zijn een aantal proefstalen van de verometal mangaan en gunsmoke gemaakt, opgestuurd naar Naaldwijk en bekeken in hun keuken. Er werd gekozen voor mangaan met een veroudering.

Offerte voor het spuiten van de keuken

Voordat er proefstalen gemaakt worden voor het spuiten van de keuken is er eerst een vrijblijvende offerte gemaakt. De keuken frontjes en andere delen, zoals het eiland in de Verometal mangaan en de binnenzijdes van de kastjes en van de frontjes in zijdeglans antraciet lak spuiten. Het transport vanuit Naaldwijk heeft de klant zelf gedaan en nadat de keuken gespoten was heeft de klant het weer opgehaald.
Voor informatie over uw eigen keuken in verometal spuiten of een zijdeglans lak kunt u hier informatie opvragen.

Het resultaat van het verometal mangaan op de keuken spuiten

De klant is zeer tevreden over het eindresultaat. Deze prachtige open keuken in een mooie functionele opstelling met de mooie donkere exclusieve uitstraling van het Mangaan is echt een pronkstuk. Met het blad, de mooie houten honinggraat vloer en lichtinval van de ramen is het plaatje compleet.

Verometal verschillende metalen

Bij het verometal metaal spuiten is er de keuze uit brons, mangaan, koper, messing, tin, gunsmoke enz. De mogelijkheden om deze metalen af te werken is daarnaast reuze. Met verschillende technieken kunnen we zeer veel afwerkingen realiseren. De look is zo goed als mogelijk aan te passen aan de wens van de klant.
Kijkt u hier eens voor meer informatie op onze uitgebreide site over verometal vloeibaar metaal spuiten. Klik hier voor de site van de Metalizers

Jarmo keuken spuiten verometal mangaan