Keukenrenovatie – spuiten in een modern jasje

Keukenrenovatie – spuiten in een modern jasje

Voor deze keukenrenovatie in een modern jasje mogen we op bezoek naar Emlichheim, Duitsland, vlak over de grens bij Schoonebeek in Drenthe. Ze waren wel uitgekeken op hun oude bruine keuken. We hebben een offerte gemaakt om hun keuken te spuiten en mee gedacht over de mogelijkheden om aan hun wensen te voldoen. De keukendeurtjes zijn door ons gespoten in Ral 9010 en de zijkanten zijn geschilderd in een bijpassende kleur grijs. Wat een metamorfose is deze keukenrenovatie geworden. Een prachtige oude keuken in een modern nieuw jasje voor een fractie van een nieuwe keuken.

Spuiten van keukenfrontjes en schilderen zijkanten

De vaste delen van de keukenkastjes zijn niet makkelijk te demonteren voor het laten spuiten. Dit is geen probleem, want dit is te schilderen. En dat dit niet moeilijk hoeft te zijn bewijst deze klant wel. Ze hebben de verf bij ons gekocht in hun gewenste kleur en dit netjes op hun keuken geschilderd. Met een paar goede rolletjes, ontvetter, schuurpapier en wat tips lukt het iedereenĀ  is onze ervaring.

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie in een modern jasje neem dan eens contact met ons op via het contact formulier of maak zelf de offerte via onze offerte tool.
Om de reviews te kijken waar wij trots op zijn klikt u eens op de review link.

Keukenrenovatie - spuiten in een modern jasje
Keuken spuiten Emlichheim nabij Schoonebeek