Keukenrenovatie Drenthe – van geel naar wit

Keukenrenovatie Drenthe – van geel naar wit

Wat een andere kleur op de keuken al kan doen. Keukenrenovatie Drenthe – van geel naar wit. Dit voor een hele mooie prijs.
Van deze gele keuken hebben we de plakfolie van de keukenkastjes (frontjes) verwijderd en de panelen in een mooie moderne witte kleur gespoten. Herkent u dat de plakfolie van de keuken los komt? Bel/whatsapp naar 0620033876 of mail voor meer informatie naar offerte@jarmo.nl

Keukenrenovatie uitgelegd

De klant is bij ons gekomen met het probleem dat de plakfolie van de keukenkastjes los liet.¬† Nadat we foto’s hebben gezien hebben we de offerte gemaakt voor keuken spuiten. Hun keuze voor de kleur was eigenlijk niet zo heel moeilijk. Ze zochten tijdloos, maar toch een nette strakke moderne uitstraling. Ral 9010 is tijdloos. Geeft een mooie luxe uitstraling en doet ook warm aan binnen dit interieur. De afspraak werd gemaakt en daaropvolgend hebben we ook de demontage en montage verzorgd.

Binnen bij Jarmo keukenspuiterij

In de werkplaats bij Jarmo keukenspuiterij hebben we de keukenkastjes ontdaan van de plakfolie op de frontjes. Lijmresten worden verwijderd en de front word voorbehandeld om de eerste laag primer op de keuken te spuiten. Bij het spuiten van de keuken deurtjes gaan we erg zorgvuldig te werk, omdat de keuken deurtjes vaak van MDF zijn. MDF en vocht gaan niet zo goed samen en daarom letten we er vooral op dat de lak goed stevig en dekkend op de keuken deurtjes gespoten word. We spuiten minimaal 2 lagen primer/grondlak op de keuken panelen om ze daarna in onze zeer sterke, kleurvaste 2 componenten lak te spuiten. Tussen elke spuitgangen schuren we de keukenkast frontjes om zo een strak en glad resultaat te krijgen.
Na controle en goedkeuring pakken we delen netjes in met een soort foam en in dit geval gaan we op pad om de keuken weer de monteren.
Deze keuken kan er weer vele jaren tegen aan, waarbij we al reacties hebben gehad van andere klanten dat na 18 jaar de keuken nog als nieuw lijkt. We durven dus te zeggen dat de kwaliteit wel goed zit.

Benieuwd naar de kosten van uw project om de keuken door ons te laten spuiten. Vul de offerte tool in via deze link OFFERTE TOOL. U kunt ook een mail sturen naar offerte@jarmo.nl of bellen naar 0620033876 voor meer informatie.
Een andere uitstraling van de keuken hoeft niet duur te zijn en je bent er al helemaal geen nieuwe keuken voor nodig.

Graag tot ziens!

Offerte keuken spuiten
Keukenrenovatie Almere, verwijderen van de plakfolie van keukenkastjes en de keuken spuiten in een andere kleur. Scherpe prijzen.