Keukenkastjes in echt koper spuiten

Keukenkastjes in echt koper spuiten

Deze klant wilde graag een keuken laten spuiten in echt koper en kon maar niet slagen dit te vinden bij keukenzaken wat binnen hun budget paste.
Nadat ze contact met ons hadden opgenomen hebben wij ze kunnen helpen hun droomkeuken te kunnen aanschaffen binnen het budget. Ze hebben de complete keuken laten ontwerpen en aangeschaft bij de Ikea en hebben daarna op hun keukenkastjes een echt laagje koper laten spuiten en verouderd op de manier zoals ze dit wilden hebben.

Ikea keuken ontwerpen en laten spuiten in de gewenste kleur.

Bij de Ikea kan je prachtige keukens ontwerpen laten, maar je bent wel beperkt in kleur. De keukens zijn niet de duurste en de kwaliteit is toch best goed en de garantie die ze durven geven bevestigd dit. Deze klant wilde geen normale andere kleur, maar durfde zelfs een stap verder te gaan door een laag echt koper op hun keukenkastjes te laten spuiten. Wij gebruiken Verometal koper. In dit geval echt koper en geen koper verf. Sommige keuken bedrijven durven hiervoor zelfs tig duizenden euro’s te rekenen, maar door dit bij Jarmo te laten spuiten heeft u precies hetzelfde voor een fractie van die prijs.

Een prachtige keuken voor een acceptabel budget.

Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie in een modern jasje neem dan eens contact met ons op via het contact formulier of maak zelf de offerte via onze offerte tool.
Om de reviews te kijken waar wij trots op zijn klikt u eens op de review link.

Keuken, kookzijde
Keuken, met schiereiland
Keukenkastjes in echt koper spuiten