Keukenkastjes folie laat los van frontjes uit Almere

Keukenkastjes folie laat los van frontjes.

De folie (plastic) laat los van de keukenkastjes van deze klant uit Almere.  Na 10 jaar liet de folie los van de deurtjes en aangezien de keukenkastjes zelf nog in zeer goede staat zijn was de keuze om hun keuken te laten spuiten door Jarmo snel gemaakt. Ze was dus zeer teleurgesteld in hun dure keuken. 95% Van onze klanten herkent dit project vast wel.

Renovatie door scherpe offerte

Er is een offerte gemaakt en de klant ging hiermee akkoord. Vanuit Almere hebben ze op de afgesproken datum zelf hun keukenfrontjes gebracht, want zo moeilijk was het niet om ze te verwijderen. Wij hebben van alle keukenkastjes de folie verwijderd, ook van de keukenkastjes waar het niet los laat, zonder de deurtjes te beschadigen en hebben in meerdere lagen lak een prachtig resultaat neer gezet. We hebben de kleur van de folie gescand en precies dezelfde kleur na gemaakt met onze 2 componenten kleur lak.
Onze verf is van een zeer hoge kwaliteit en kan zich zeker met de beste interieur en meubel lakken meten. Zeer krasvast en verkleuren doet onze verf niet. Dit is niet te vergelijken met professionele schildersverf, want dat dient een heel ander doel en is niet geschikt voor het spuiten van een keuken.
U kan ook zelf uw offerte berekenen door onze offerte tool te gebruiken of neem contact met ons op.

Kosten voor het spuiten voordelig.

De klant weer erg gelukkig, want het laten spuiten van de keukenfrontjes koste minder dan de helft van nieuwe frontjes, laat staan het verschil t.o.v. een nieuwe keuken. Voor minder dan €800,- was deze keuken gerenoveerd en kan er weer jaren tegenaan.

Missie geslaagd.

Laat u overtuigen als u zelf met het probleem zit dat de folie los laat van uw keuken frontjes. Leest u hier onze reviews

Folie laat los - keuken spuiten