Keuken spuiten Leeuwarden waarvan folie loslaat

Keuken spuiten Leeuwarden waarvan folie loslaat

Van deze keuken uit Leeuwarden waarvan de folie los laat van de frontjes hebben wij de bruine folie verwijderd en een prachtige witte kleur aangebracht. Een nieuwe keuken kost te veel en na meerdere offertes te hebben opgevraagd mochten wij van Jarmo keukenspuiterij deze keuken overspuiten in een nieuwe kleur. Een mooie ruimtelijke uitstraling als gevolg.

Wat hebben we gedaan om de keuken te spuiten

Onze monteur heeft de frontjes opgehaald en daarna is de folie vakkundig verwijderd, zonder de onderliggende Mdf laag te beschadigen. Lijmresten zijn verwijderd en de frontjes zijn behandeld om de eerste laag grondverf aan te brengen. Daarna schuren en nog een laag grondverf om de laatste oneffenheden weg te werken als basis voor de nieuwe kleur.
Nadat de frontjes in de juiste kleur zijn gespoten worden ze ingepakt en zal de monteur de frontjes terug monteren.

Wij werken door heel Nederland en deze keuken uit Leeuwarden is daar een mooi voorbeeld van. Doordat wij ook demontage en montage werkzaamheden erbij doen nemen wij u werk en reistijd uit handen. Zorgeloos een heel andere keuken, zonder breekwerk of andere rommel. Kosten besparend tov een nieuwe keuken of nieuwe frontjes. Wij gebruiken een zeer speciale lak dat ontwikkeld is voor het spuiten van keukens. Zeer sterk en krasvast voor normaal gebruik.

Heeft u ook last van de plakfolie loslaat van de keukenkastjes of frontjes dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Dit kan via de offerte tool optie.
U zou ook contact met ons kunnen opnemen via 0620033876 of via de email. offerte@jarmo.nl

Vaste delen van de keuken spuiten

Vaste delen, zoals de zijkant van de koelkast of de uiteinden van de keukenkastjes zijn niet op locatie te spuiten. Dit kunnen we voor u op de juiste kleur te brengen door niet te spuiten, maar de delen te schilderen.
Op deze manier kunt u uw keuken renoveren naar een heel andere kleur.

Kijkt u ook eens voor meer informatie op de pagina van keuken spuiten
Of als u echt iets speciaals wil voor in uw keuken zou u ook Verometal kunnen overwegen. Een echt laagje brons, messingĀ  of koper bijvoorbeeld. Voor meer informatie hebben we een aparte website daarover. Klikt u hier voor de site

Keuken spuiten leeuwarden