Keuken spuiten leeuwarden

Keuken spuiten uit Leeuwarden

van deze keuken met een bruine kleur liet de folie los van de frontjes. Een nieuwe keuken kost te veel en na meerdere offertes te hebben opgevraagd mochten wij van Jarmo keukenspuiterij deze keuken overspuiten in een nieuwe kleur.

Onze monteur heeft de frontjes opgehaald en daarna is de folie vakkundig verwijderd, zonder de onderliggende Mdf laag te beschadigen. Lijmresten zijn verwijderd en de frontjes zijn behandeld om de eerste laag grondverf aan te brengen. Daarna schuren en nog een laag grondverf om de laatste oneffenheden weg te werken als basis voor de nieuwe kleur.
Nadat de frontjes in de juiste kleur zijn gespoten worden ze ingepakt en zal de monteur de frontjes terug monteren.

Wij werken door heel Nederland en deze keuken uit Leeuwarden is daar een mooi voorbeeld van. Doordat wij ook demontage en montage werkzaamheden erbij doen nemen wij u werk en reistijd uit handen. Zorgeloos een heel andere keuken, zonder breekwerk of andere rommel. Kosten besparend tov een nieuwe keuken of nieuwe frontjes. Wij gebruiken een zeer speciale lak dat ontwikkeld is voor het spuiten van keukens. Zeer sterk en krasvast voor normaal gebruik.

Heeft u ook last van de folie dat deze loslaat van de keukenfrontjes dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Dit kan via de offerte tool optie.
U zou ook contact met ons kunnen opnemen via de email. offerte@jarmo.nl

Keuken spuiten leeuwarden