Keuken spuiten Eindhoven

Keuken spuiten Eindhoven

Deze klant had na verschillende offertes om hun keuken te laten spuiten in Eindhoven ook bij ons een offerte laten maken voor het laten spuiten van hun keuken. De folie liet los van de keuken deurtjes en zoals altijd op de keukenkastjes laat de folie niet los. Daarom is het zonde om een nieuwe keuken te kopen, vooral als de apparatuur ook nog goed is.

Onze offerte was dusdanig voordeliger

t.o.v. Eindhoven en de rest van Brabant, en nadat ze onze reviews had gelezen was ze overtuigd om haar keuken te laten renoveren door ons.
Afspraak werd gemaakt en met kleurstalen gingen we richting Eindhoven. Haar keuze was een metallic effect lak en dat in 2 kleuren op de keukendeurtjes te spuiten.

Nieuwe handgrepen uitzoeken

Bij een modernere uitstraling hoort dan ook een ander type handgreep. Dit maakte de renovatie voor hun compleet. Via de site van onze leverancier had ze nieuwe greepjes uitgezocht. Mooie moderne handgrepen in gepolijst Rvs. Uit meer dan 1000 verschillende soorten heeft ze deze uitgezocht.

Brabant of Eindhoven

Wij hebben al meer klanten gehad uit de regio brabant en dan met name Eindhoven. Heeft u folie dat los laat van de keukendeurtjes of wilt u een nieuwe kleur, lees dan onze reviews en overtuig u zelf. Reviews leest u op deze externe site.
Bent u overtuigd door onze reviews? Neem dan contact met ons op of bereken zelf eenvoudig uw offerte via deze tool. Offerte tool

Keuken Eindhoven in metallic spuiten