Verometal cortenstaal spuiten op keuken in Mijdrecht

Verometal cortenstaal spuiten op uw keuken

Op deze prachtige keuken hebben we een echt laagje verometal cortenstaal gespoten. De klant, woonachtig in Mijdrecht wou iets exclusiefs. We hebben een offerte gemaakt wat voor de exclusiviteit toch echt niet duur is en de offerte was dan ook direct goed gekeurd.
Er zijn proefstalen opgestuurd van geoxideerd groenachtig koper en van cortenstaal. Na beoordeling van de proefstalen is de familie langs gekomen om de wensen te bespreken en hebben we een afspraak gepland om de keuken te spuiten in de verometal cortenstaal afwerking.

De folie laat los

Het probleem begon met dat de folie los liet van hun frontjes. Een nieuwe keuken was nog niet aan de orde en daarom zijn ze op zoek gegaan naar een alternatief. Hun keuze viel op de keuken te laten spuiten door Jarmo.
Vervolgens hebben wij de folie van de keukenkastjes verwijderd en de achterkant van de frontjes is in een zijdeglans bijpassende ijzergrijze kleur gespoten. Laat bij u de folie ook los van de keukenfrontjes klik dan hier eens voor meer informatie

Luxe hoeft niet duur te zijn.

Zou u nou ook wel zoiets op uw keuken willen laten spuiten? Wij hebben meerdere echte metalen, zoals brons, koper, messing, mangaan ( blauw staal ), gunsmoke enz. Of kijkt u voor meer informatie op onze pagina over het verometal metaal spuiten.
Anders kijkt u eens op onze andere site van de metalizers. Deze site geeft iets meer informatie en is ook onderdeel van Jarmo keukenspuiterij.

Keuken wrappen of toch spuiten Cortenstaal spuiten op keuken
Verometal vloeibaar metaal spuiten