Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

Bent u op zoek naar een keukenrenovatie waarvan de indeling net even anders moet? U kunt dan besluiten een compleet nieuwe keuken te kopen, wat toch wel duur is. Goedkoper is uw keuken laten renoveren door alle demontabele keuken fronten over te laten spuiten in de door u gewenste kleur. Vaste delen op locatie laten behandelen of uw keukenwerkblad laten spuiten. Vaak zijn de kastjes nog helemaal goed en is het zonde om de gehele keuken eruit te moeten breken, terwijl door de keuken te laten renoveren vaak de prijs aanzienlijk minder is in vergelijking met een nieuwe keuken. Dit verschil kan oplopen tot wel 75% minder dan de kosten voor een nieuwe keuken.

Keukenrenovatie met nieuwe front of laten spuiten

Een keukenrenovatie met alleen nieuwe deurtjes is ook nog steeds een dure investering, maar renovatie d.m.v spuiten is dan wellicht precies wat u zoekt. In onze keuken en interieur spuiterij kunnen wij uw deurtjes spuiten (renoveren) in een totaal nieuwe kleur of dezelfde kleur, zodat deze weer als nieuw zijn. Door uw keuken te laten spuiten bespaart u enorm in de kosten, want een gemiddelde keuken waarvan de frontjes worden gespoten kost gemiddeld 600-1000 euro.

Keukenkastjes schilderen

De keukenkastjes kunnen niet gemakkelijk verwijderd worden, maar toch is het soms wenselijk dat ook deze delen in een nieuwe kleur worden geschilderd. Dit bieden wij ook aan. Als we langskomen om de keukendeurtjes op te halen kunnen we dan direct beginnen met het voorbereiden van de vaste delen en het aanbrengen van de hechtprimer. Meestal schilderen we de delen dan in de kleur als de keukendeurtjes weer terug geplaatst worden, tenzij anders is overlegd. Op deze manier heeft u helemaal een nieuwe look van de gehele keuken. De kosten voor deze keukenrenovatie is afhankelijk van uw woonplaats, maar zelfs op de grootste afstand binnen Nederland is het vele malen voordeliger dan een nieuwe keuken.

Keukendeurtjes vervangen wanneer de folie loslaat?

Het vervangen van keukendeurtjes is duur en de kans dat de folie na een aantal jaar weer los laat van de deurtjes is erg groot. Het laten renoveren door het spuiten van de keuken geeft een duurzamer resultaat, is erg makkelijk schoon te houden en geeft een luxere uitstraling. We kunnen de keuken in mat of zijdeglans afwerken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk of we brengen een klein laagje metaal aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere handgrepen aan te schaffen en dit aan ons door te geven. Uw keuken wordt op deze manier vakkundig gerenoveerd en dat zorgt voor jaren extra plezier.

Folie van de keukendeurtjes laten verwijderen door Jarmo

Laat de folie los van de keukenkastjes? Dan vertellen onze medewerkers u graag wat de mogelijkheden zijn om het uiterlijk van uw keuken te renoveren. We hebben een eigen klussen team om de keukendeurtjes te demonteren en na het spuiten worden de deurtjes weer gemonteerd en afgesteld. Onze werkwijze is simpel en doeltreffend. Zo heeft u een keukenrenovatie achter de rug en dit in een totaal andere kleur of in dezelfde kleur terug als de keuken was.
Door spanningsverschillen kan de folie los komen van de keukenkastjes, eigenlijk alleen van de frontjes. Dit probleem komt bij nagenoeg alle keukens voor van de afgelopen 20 jaar. Is dit ook bij u het geval? Neem contact met ons op voor vragen of voor een vrijblijvende offerte. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0620033876 of via de mail op offerte@jarmo.nl

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keuken renovatie

Hesse speciale verf en geen autolak of andere industrielak

Wij gebruiken uitsluitend speciale verf voor het keuken spuiten van het merk Hesse. Deze verf is gemaakt voor keukens, interieur of meubel spuiten. Deze verf heeft een veel luxere en strakkere uitstraling dan de verf die veel autospuiters of schilder bedrijven gebruiken om keukenkastjes te spuiten. Het geeft een mooie volle aanzicht en het voelt warm en huiselijk. Het is super gemakkelijk schoon te maken en gecertificeerd voor interieur en keukens.

Bekijk onze werkwijze wanneer u uw keuken wil laten spuiten en de keukenkastjes folie zat bent. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten verwijderen van uw keukenkastjes folie? Neem dan contact op via offerte@jarmo.nl of kom telefonisch met ons in contact via 06 20033876.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact