Keukenkastjes spuiten

Keukenkastjes spuiten

Bent u uitgekeken op uw keukenkastjes? Dan kunt u deze laten spuiten. Hierdoor hoeft u niet de hele keuken te vervangen, maar krijgt hij toch een nieuwe uitstraling. Keukenkastjes spuiten is het proces waarbij wij als specialisten aan de slag gaan om deze te voorzien van een andere kleur. Daarnaast werken wij alles ook geheel naar wens af. De keuken laten spuiten is een populaire oplossing voor het vernieuwen van een bestaande keuken.

Waarom keukenkastjes spuiten

Ten eerste is het spuiten van keukenkastjes uiteraard veel voordeliger dan het vervangen van een nieuwe keuken of in de meeste gevallen goedkoper dan nieuwe frontjes. Vaak kunt u alleen kiezen uit standaard kleuren die de fabrikant aanbiedt. In onze keukenspuiterij kunnen we nagenoeg alle kleuren maken die u wenst. Na 6 jaar laat van de keuken deurtjes vaak de plastic laag los. Deze folie laag op de keuken krijg je niet meer mooi strak en daarom kunt u de keuken laten spuiten. Klik hier voor folie keuken

Nieuwe uitstraling van uw keuken door keukenkastjes spuiten

Het spuiten zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling van uw keuken. Deze goedkope optie is zeker een aanrader. Een tweede voordeel van keukenkastjes spuiten, is het feit dat u alle kleuren en afwerkingen helemaal zelf kunt kiezen. Het maakt niet uit welke kleur u wenst, nagenoeg alles is mogelijk. Zo kunt u uw keuken laten spuiten en een geheel nieuwe uitstraling geven. Daarvoor hoeft u geen duizenden euro’s te betalen voor een nieuwe keuken.

Vrijblijvend contact opnemen

Uw keukenkastjes door ons laten spuiten

Als u de keuken graag een andere kleur wilt geven, maar u wilt geen breekwerk en nieuwe apparatuur, dan kunt u de keukenkastjes laten spuiten. Wij doen dit graag voor u en dan geheel naar wens. Het spuiten is maatwerk, alles voldoet namelijk aan uw wensen. Wanneer u meer wilt weten over het spuiten van de keukenkastjes of u wilt een afspraak maken, dan horen wij graag van u. Voor contact klikt u hier.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keukenkastjes laten spuiten

Het schilderen van oudere woningen

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Hieronder valt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Dus ook het overspuiten van uw keuken.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact