Keukenkastjes folie

Folie laat los van de keukenkastjes

Heeft u een keuken met folie op de deuren van de keukenkastjes? De plakfolie laat vaak los van de keukendeurtjes. Dit is een bekent probleem en wij hebben ruime ervaring in het vervangen van de folie op de keukendeurtjes middels keuken spuiten. Wij vertellen op deze pagina graag wat er mogelijk is om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien. Direct meer informatie met persoonlijk contact? Bel ons gerust we staan u graag te woord. Tel 0620033876

Als de folie los laat van de keuken is het niet nodig om de keuken in het geheel te vervangen. Binnen ons bedrijf kan de folie vakkundig vervangen worden door verf en zien de keukendeurtjes er na het spuiten weer als nieuw uit. Vooraf kiest u een passende kleur en deze word dan op de keukendeurtjes en lades aangebracht. Dit is een passende, maar vooral goedkopere oplossing om uw keuken eenvoudig te verfraaien.

Keukendeurtjes vervangen wanneer de folie loslaat?

Het vervangen van keukendeurtjes is duur en de kans dat de folie na een aantal jaar weer los laat van de deurtjes is erg groot. Het laten spuiten van de keuken geeft een duurzamer resultaat, is erg makkelijk schoon te houden en geeft een luxere uitstraling. We kunnen de keuken in mat of zijdeglans afwerken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk of we brengen een klein laagje metaal aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere handgrepen aan te schaffen en dit aan ons door te geven. Uw keuken wordt op deze manier vakkundig gerenoveerd en dat zorgt voor jaren extra plezier.

Keukenkastjes folie verwijderen wij

Laat de folie al los? Dan vertellen onze medewerkers u graag wat de mogelijkheden zijn om het uiterlijk van uw keuken een oppepper te geven. We hebben een eigen klussen team om de keukendeurtjes te demonteren en na het spuiten worden de deurtjes weer gemonteerd en afgesteld. Onze werkwijze is simpel en doeltreffend.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

nieuwe folie keukenkastjes

Hesse speciale verf en geen autolak of andere industrielak

Wij gebruiken uitsluitend speciale verf voor het spuiten van het merk Hesse. Deze verf is gemaakt voor keuken spuiten en interieur of meubel. Deze verf heeft een veel luxere en strakkere uitstraling dan de verf die veel autospuiters of schilder bedrijven gebruiken om keukenkastjes te spuiten.

Bekijk onze werkwijze wanneer u uw keuken wil laten spuiten en de keukenkastjes folie zat bent. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten verwijderen van uw keukenkastjes folie? Neem dan contact op via info@jarmo.nl of kom telefonisch met ons in contact via 06 10527713.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact