Keuken renovatie

Keuken laten renoveren

Heeft u een keuken waarvan de indeling net even anders moet? U kunt dan besluiten een compleet nieuwe keuken te kopen, wat toch wel duur is. Goedkoper is een aanpassing met gedeeltelijk nieuwe delen en alle fronten over te laten spuiten in de door u gewenste kleur.

Een keuken renovatie met alleen nieuwe deurtjes is ook nog steeds een dure investering, maar renovatie d.m.v spuiten is dan wellicht precies wat u zoekt. In onze keuken en interieur spuiterij kunnen wij uw deurtjes spuiten (renoveren), zodat deze weer als nieuw zijn.

Keukendeurtjes vervangen wanneer de folie loslaat?

Het vervangen van keukendeurtjes is duur en de kans dat de folie na een aantal jaar weer los laat van de deurtjes is erg groot. Het laten spuiten van de keuken geeft een duurzamer resultaat, is erg makkelijk schoon te houden en geeft een luxere uitstraling. We kunnen de keuken in mat of zijdeglans afwerken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk of we brengen een klein laagje metaal aan. Daarnaast is er de mogelijkheid om andere handgrepen aan te schaffen en dit aan ons door te geven. Uw keuken wordt op deze manier vakkundig gerenoveerd en dat zorgt voor jaren extra plezier.

Folie van de keukendeurtjes laten verwijderen door Jarmo

Laat de folie al los? Dan vertellen onze medewerkers u graag wat de mogelijkheden zijn om het uiterlijk van uw keuken een oppepper te geven. We hebben een eigen klussen team om de keukendeurtjes te demonteren en na het spuiten worden de deurtjes weer gemonteerd en afgesteld. Onze werkwijze is simpel en doeltreffend.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keuken renovatie

Hesse speciale verf en geen autolak of andere industrielak

Wij gebruiken uitsluitend speciale verf voor het spuiten van het merk Hesse. Deze verf is gemaakt voor keuken spuiten en interieur of meubel. Deze verf heeft een veel luxere en strakkere uitstraling dan de verf die veel autospuiters of schilder bedrijven gebruiken om keukenkastjes te spuiten.

Bekijk onze werkwijze wanneer u uw keuken wil laten spuiten en de keukenkastjes folie zat bent. Heeft u vragen of opmerkingen over het laten verwijderen van uw keukenkastjes folie? Neem dan contact op via info@jarmo.nl of kom telefonisch met ons in contact via 06 10527713.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact