Ikea keuken kleur spuiten

Een Ikea keuken op kleur spuiten

Een Ikea keuken is redelijk voordelig aan te schaffen, maar de grootste beperking is toch wel de kleur keuze. Deze ikea keuken kunnen wij spuiten in nagenoeg elk gewenste kleur. Er zijn meer mogelijkheden door uitbreidingen toe te passen die de Ikea niet biedt. Zoals bijvoorbeeld bij een keukeneiland wat uit dubbele kasten bestaat. De zijkant, de wangen zijn niet in de juiste breedte te verkrijgen en door dit op maat erbij te maken en te laten spuiten is de afwerking mooier dan Ikea zelf aanbiedt.

Welke kleuren spuiten

De kleuren die wij op een Ikea keuken kunnen spuiten zijn nagenoeg oneindig. Wij maken gebruik van Ral, ncs-s en sikkens kleurwaaiers. Maar we kunnen ook van een voorbeeld kleuren scannen en namaken, zodat we de gewenste kleur spuiten. Dit kleur scannen gebeurt bij ons in de spuiterij en daar zijn we dan het fysieke voorbeeld voor nodig. Voor de luxe en exclusieve afwerking kunnen we ook verometal aanbrengen. Daarbij heeft u dan de keuze uit verschillende soorten metalen. Bijvoorbeeld een echt laagje verometal brons, koper, messing, cortenstaal, mangaan, blauwstaal enz.

Prijzen voor ikea keuken spuiten

Gemiddelde prijzen die wij in de afgelopen vele jaren voor het spuiten van keukens hebben gehanteerd zijn de moeite waard om te overwegen. Waar een op maat gemaakte keuken in de juiste kleur al gauw meer dan 10000 euro kost of in het geval wanneer men alleen nieuwe keukenkast deurtjes laat maken in de juiste kleur al gauw voor 3000 euro of meer moet betalen is het laten spuiten van de ikea keuken toch aanzienlijk voordeliger.
Bij een gemiddelde hoekkeuken hanteren wij prijzen voor het laten spuiten van de keuken vanaf €700,- euro. Een kleinere keuken gaat al vanaf €450,- euro. Een grote keuken met veel keukendeurtjes gaat ongeveer vanaf €950,- euro.
Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van de wensen die je hebt. Voor speciale afwerkingen, zoals metallic, betonlook, stone look of het exclusieve verometal betaal je ook meer.