Keuken spuiten

Keuken laten spuiten

Wilt u geen nieuwe keuken maar toch een andere uitstraling? Of wilt u het folie vervangen, omdat deze los laat van uw keukendeurtjes? Dan kunt u de keuken laten spuiten. Het laten spuiten van uw keuken is een mooie en duurzame oplossing, waarmee deze snel voorzien is van een nieuwe look. Als alle keukenapparatuur nog goed is, dan kunt u eenvoudig de keuken een andere kleur geven.

Wij willen dit graag voor u doen en hebben de ervaring om dit tot een super resultaat te spuiten. Leest u onze reviews maar eens door. Door klanten beoordeeld ons met een dikke 9,2. We hanteren scherpe prijzen zoals u zult zien na een vrijblijvende offerte.

Mogelijkheden keuken laten spuiten

Bij het laten spuiten van uw keuken wordt er rekening gehouden met al uw wensen. U geeft aan welke kleur u graag wil dat wij spuiten en de keukenkastjes worden naar uw wens gespoten. Daarnaast beslist u hoe de afwerking van de keukendeurtjes moet zijn. Hierin kunnen wij u uiteraard wel adviseren. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend ons eigen merk verf, omdat deze zeer sterk en duurzaam is. Beter is dan 1 component schildersverf en een mooiere volle uitstraling geeft dan autolakken.

Misschien is het de wens een keuken te hebben die totaal anders is dan gangbaar, laat dan uw deurtjes en lades spuiten met een combinatie van metaal. Bijvoorbeeld koperen lades en de deurtjes in een bijpassende kleur. Dit wordt dan gedaan op de verometal manier. Dit kan in verschillende metaal soorten, waaronder messing, brons, koper, mangaan enz. Wij kunnen u adviseren over welke kleuren en afwerking geschikt zijn voor uw keuken. De uitstraling van uw keuken word grotendeels bepaald door de kleur op de keukenkastjes. Daarom ziet u direct na het spuiten van uw keuken meteen resultaat, het ziet er heel anders uit!

Nieuwe keuken na spuiten

U heeft meteen een nieuwe keuken na het spuiten. Bij kapotte folie keukendeurtjes word loslatende folie vervangen, de lijmresten van de deurtjes word verwijderd en de kastjes krijgen een nieuw leven door het in elk gewenste kleur te spuiten. U heeft dus helemaal geen nieuwe keuken nodig voor een nieuwe uitstraling. Bij ons kiest u voor een goedkopere optie, dat net zo goed is als een nieuwe keuken. Zo is het laten spuiten van de keukenkastjes een mooi onderdeel van keukenrenovatie, waarbij u uw bestaande keuken weer een nieuwe uitstraling geeft. Geen nieuwe keuken en duizenden euro’s in de kosten, maar dezelfde, vertrouwde keuken met een nieuwe uitstraling en een nieuwe sfeer.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keuken laten spuiten

Gemiddelde prijs keuken laten spuiten

Wij kunnen aan de hand van een foto en de afmetingen van de delen u een exacte offerte geven wat het zou kosten om uw keuken te spuiten. Toch is er veelal de vraag wat het ongeveer zou gaan kosten. Hierbij een indruk van de gemiddelde prijzen die wij hanteren. Wij spuiten dus met een 2 componenten speciaal voor de keuken gemaakte verf en op uw keuken spuiten wij minimaal 4 lagen verf.

Een kleine keuken zonder hoek en ongeveer 15-18 delen zal tussen de 400 en 600 euro kosten. Een veel voorkomende hoek keuken heeft een prijs tussen de 650 en 900 euro. dit is tussen de 20 en 30 delen

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact