Keuken laten spuiten Assen

Keuken laten spuiten Assen

Folie van keukenkastjes laat los of de kleur is niet mooi meer. Wilt u geen nieuwe keuken maar toch renoveren tot een andere uitstraling, dan kunt u de keuken laten spuiten in Assen. Wij zijn gevestigd in Drenthe en kunnen u van dienst zijn. Dit is een mooie, goedkope en duurzame oplossing, waarmee de keuken snel voor een deel is te renoveren. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren spuiten op uw deurtjes. Van zijdeglans en mat tot aan metallic effect lakken of het luxe verometal wat voor 95% uit echt vloeibaar metaal bestaat. Wij kunnen ook over de bestaande folie van de keukenkastjes spuiten. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0620033876 of via email offerte@jarmo.nl

Wij staan graag voor u klaar en hebben meer dan 18 jaar ervaring om dit tot een super resultaat te spuiten. We spuiten uw keuken met een 2 componenten zeer sterke lak. Speciaal ontwikkeld voor onze branche. Geen autolak, of industrielak wat autoschade herstel bedrijven vaak gebruiken of schildersverf. Echt kwaliteit voor dit doel, zonder verkleuring. Het schoonmaken van de keukenkastjes is na het spuiten ook gemakkelijk dan het schoonmaken van de folie wat op de frontjes zit.
Leest u onze reviews hier maar eens door. Door klanten beoordeeld ons met een dikke 9,2. We hanteren scherpe prijzen zoals u zult zien na een vrijblijvende offerte. Het loont om bij ons een offerte op te vragen, vooral als het gaat om prijs/kwaliteit.

Mogelijkheden keuken laten spuiten vanuit Assen

Bij het laten spuiten van uw keuken wordt er rekening gehouden met al uw wensen. U geeft aan welke kleur u graag wil dat wij spuiten en de keukenkastjes worden naar uw wens gespoten. Daarnaast beslist u hoe de afwerking van de keukendeurtjes moet zijn. Hierin kunnen wij u uiteraard wel adviseren. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend ons eigen merk verf, omdat deze zeer sterk en duurzaam is. Beter is dan 1 component schildersverf en een mooiere volle uitstraling geeft dan autolakken.

Misschien is het de wens een keuken te hebben die totaal anders is dan gangbaar, laat dan uw deurtjes en lades spuiten met een combinatie van metaal. Bijvoorbeeld koperen lades en de deurtjes in een bijpassende kleur. Dit wordt dan gedaan op de verometal manier. Dit kan in verschillende metaal soorten, waaronder messing, brons, koper, mangaan enz. Wij kunnen u adviseren over welke kleuren en afwerking geschikt zijn voor uw keuken. De uitstraling van uw keuken word grotendeels bepaald door de kleur op de keukenkastjes. Daarom ziet u direct na het spuiten van uw keuken meteen resultaat, het ziet er heel anders uit!


Nieuwe keuken na spuiten

U heeft meteen een “nieuwe” keuken na het spuiten. Bij kapotte folie keukendeurtjes word loslatende folie vervangen, de lijmresten van de deurtjes word verwijderd en de kastjes krijgen een nieuw leven door het in elk gewenste kleur te spuiten. U heeft dus helemaal geen nieuwe keuken nodig voor een nieuwe uitstraling of te dure nieuwe keuken deuren. Bij ons kiest u voor een goedkopere optie, dat net zo goed is als een nieuwe keuken. Zo is het laten spuiten van de keukenkastjes een mooi onderdeel van keukenrenovatie, waarbij u uw bestaande keuken weer een nieuwe uitstraling geeft. Geen nieuwe keuken en duizenden euro’s in de kosten, maar dezelfde, vertrouwde keuken met een nieuwe uitstraling en een nieuwe sfeer.

Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen.

Naar de rekentool

keuken laten spuiten

Gemiddelde prijs

Wij kunnen aan de hand van een foto en de afmetingen van de delen u een exacte offerte geven wat het zou kosten om uw keuken fronten te spuiten. Toch is er veelal de vraag wat het ongeveer zou gaan kosten. Hierbij een indruk van de gemiddelde prijzen die wij hanteren.

Een kleine keuken zonder hoek en ongeveer 15-18 delen zal tussen de 400 en 600 euro kosten. Een veel voorkomende hoek keuken heeft een prijs tussen de 650 en 900 euro. dit is tussen de 20 en 30 delen.
Voor een vrijblijvende offerte stuurt u een foto van de keuken. Daaruit kunnen we de offerte maken.

Bij de genoemde indicatie van de prijzen voor het renoveren van de keuken spuiten wij alle fronten en lade frontjes van de keuken. Optioneel kunnen vaste delen geschilderd worden tegen meerprijs en ook de demontage en montage kunnen wij optioneel nog berekenen.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact