Meubels overspuiten

Meubels overspuiten, kasten, tafels en stoelen

Meubels overspuiten is zo gek nog niet. U overweegt uw meubels te vervangen door nieuwe omdat het niet meer aanstaat qua kleur of de stoelen en tafel zijn beschadigd. Eigenlijk is het zonde om weg te doen omdat de kwaliteit ervan nog steeds goed is? Overweeg dan om de stoelen, tafels of kasten of andere meubels te laten overspuiten door Jarmo keuken en meubelspuiterij in een andere kleur. Wij spuiten alle soorten meubelen in een gewenste effen kleur. Ook het beitsen van nieuwe onbewerkte meubels behoort tot de opties.

Een heel ander gezicht

Een nieuwe kleur doet wonderen voor uw interieur, alles lijkt dan weer nieuw en fris. Bovendien is het veel goedkoper de meubels over te laten spuiten dan nieuwe kopen. Binnen onze meubelspuiterij zijn bijna alle kleuren mogelijk. Als u een voorbeeld heeft, maken wij deze met onze speciale sterke krasvaste verf na en spuiten dit op uw meubel. Voorbeeld: degelijke houten stoelen kosten toch al snel zo’n honderd+ euro, het spuiten is vanaf 45,00 euro. Afhankelijk van de afwerking voor wat betreft de lak soort. (bv. metallic is duurder)Zie de foto, de tafel en stoelen waren bruin gebeitst en gelakt. Nu in een grijze kleur over gespoten en zien er dus heel anders uit.De kosten

Wilt u weten wat het kost om de meubels over te laten spuiten? Wij hebben een zeer handige rekentool die helaas alleen bestemd is voor het spuiten van keuken deurtjes.

Voor een offerte om meubels te spuiten…

Maak foto’s van de te spuiten meubels en mail deze met de afmetingen (L x B x H cm.) naar offerte@jarmo.nl. Er wordt dan vrijblijvend een offerte voor u gemaakt die wij via email zullen toezenden. Voor meer informatie kunt altijd bellen of langs komen.


Onze rekentool

Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig de kosten berekenen voor het spuiten van de deurtjes van keukenkastjes.

Naar de rekentool

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact