Binnen deuren schilderen

Binnen deuren schilderen

Binnendeuren schilderen is algemeen bekend. Maar waarom zou je ze niet laten spuiten? Bij het schilderen blijf je de kwast strepen zien, dit heb je met deuren laten spuiten nagenoeg niet. Het resultaat is veel strakker en sterker. In onze spuiterij spuiten wij met een 2 componenten lak wat door de verharder veel sterker is dan verf dat door de schilder word gebruikt. Wij spuiten deuren vanaf €125,- euro per deur. Neem contact op via tel. 0620033876 of via het contact formulier dat je hier kan vinden. Contact

Binnen deuren schilderen of spuiten

Door de deuren te laten spuiten bij ons in de werkplaats brengt veel voordeel. De lak die wij gebruiken in de spuiterij is speciaal ontwikkeld voor de keuken en interieur spuiterij. Het is een krasvaste 2 componenten lak. Dit type lak is sterk, kan tegen een stootje en geeft een strakkere uitstraling dan schilderen. Een groot voordeel van een keuken en interieur spuiterij is dat we spuiten in een spuitcabine. Daardoor kunnen we stof reduceren en stinkt het in huis minder erg.

Welke kleuren spuiten wij op de deuren?

Fabrikanten van deuren, zoals Scando, Svedex of Weekamp bieden vaak maar een beperkt aantal kleuren aan, terwijl er zoveel kleuren zijn. Wij kunnen als interieur en keukenspuiterij deze deuren dan spuiten in bijna elk gewenste kleur. De kosten die extra berekent worden door de fabrikanten zijn ook hoger dan de kosten die wij rekenen voor de deuren te spuiten.
Zwarte deuren zijn de laatste tijd ook in de mode. Maar ook andere donkere kleuren komen voor die net een tintje warmer kunnen overkomen. Als u een kleur heeft vanaf een fysiek kleur kaartje, dan kunnen wij deze namaken, mits we deze in onze werkplaats hebben.

Deuren laten wrappen?

Nieuwe deuren met een houtstructuur of van echt hout is verschrikkelijk duur. Een goedkopere oplossing kan zijn om het te laten wrappen. Met deuren laten wrappen heb je mooie keuzes uit verschillende houtsoorten en structuren. Wrappen is wel duurder dan spuiten, maar heeft als voordeel dat het uitstralingen heeft dat met spuiten niet is te maken. Met name de look van hout kan met wrappen dan een mooie oplossing bieden.

Renovatie van deuren in een hotel of restaurant is met wrappen een mooie oplossing. De deuren kunnen blijven zitten. Het kan per deur afgehandeld worden en het niet kunnen verhuren van de kamer is tot een miniem beperkt.