Interieur en Meubelspuiterij

interieur en meubelspuiterij voor bedrijven

Als interieur en meubelspuiterij kunnen wij u als interieur – meubelmaker van dienst zijn om het te maken project op ieder gewenste kleur te spuiten voor een eerlijke scherpe prijs.
Wij streven naar perfectie en door de lage overhead kosten en slimme inkopen durven wij gerust te stellen dat onze prijs/kwaliteit verhouding bovengemiddeld goed is. Jarmo bestaat meer dan 18 jaar en we volgen de nieuwe technieken op de voet. Als gecertificeerd verometal applicatuur kunnen wij u van dienst zijn om brons, koper, messing, mangaan aan te brengen. Voor verometal kunt u meer informatie vinden op onze speciale site Metalizers

Wat maakt ons de ideale partner als meubelspuiterij

Wij snappen als geen ander dat in de interieur wereld alles draait om haast en snel klaar. Daarbij is het belangrijk om wel de kwaliteit te behouden en dat is onze kracht. Snelle doorlooptijd en een perfect afgewerkt project.
De zaagkanten van MDF zijn bij velen niet perfect egaal. Wij gaan graag wel die stap verder om dit super strak te spuiten. We hebben een paar adelaars ogen en deze gebruiken we dan ook.
We zijn een exclusieve spuiterij voor Verometal vloeibaar metaal spuiten. Hiermee kunnen wij aan de opkomende vraag van verometal voldoen. Denk hierbij aan ECHT brons, messing, koper, mangaan, blauwstaal, Dubai Gold, dark aged brons, cortenstaal enz. Verometal is duidelijk marktleider wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.

keuken laten spuiten

Wat kunnen wij voor u betekenen als meubelspuiterij

  • Kleurlak in alle glansgraden van doodmat tot en met hoogglans
  • Open en gesloten nerf afwerkingen
  • Blanke lakken zoals natuurhout effect
  • Beitsen
  • Effect lakken ( beton look, metallic verf, glitters, spetter effect ( flightcases ) enz )
  • Verometal voor het spuiten van echt koper, brons, messing, mangaan, zilver-nikkel enz )

Onze reviews zijn onze beste referentie

Wij hebben voor verschillende bedrijven al hele mooie projecten mogen doen.
Dit ging van winkel inrichting zoals kleding winkels en kapperszaken tot aan de inrichting van hotels en luxe juwelierszaken en penthouse. Bedrijven zoals van Keulen, Nijboer, inter-art hebben ons meerdere keren weten te vinden, maar ook designers als Piet Boon en vele architecten die naar ons toe verwijzen.

Wij zijn een no nonsens organisatie en willen duidelijkheid geven en krijgen. Onze reviews zijn onze beste referentie. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner neem dan contact met ons op of kom langs om kennis te maken.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact