Geld verdienen

Wilt u geld verdienen?

Een klein zakcentje erbij door klanten aan te brengen waarvoor wij de keuken spuiten. Dit is vanaf nu mogelijk bij jarmo keuken en interieur spuiterij. Wat moet u doen om geld te verdienen, dit is vrij eenvoudig. U brengt klanten bij ons aan, waarvoor wij de keuken spuiten en wanneer de opdracht door gaat verdient u 10% van het offerte bedrag.

Iedereen wil wel wat extra geld te besteden hebben. Door klanten aan te brengen helpt u niet alleen ons aan werk, maar verdient u zelf een zakcentje erbij. Wij hebben een gemiddeld bedrag tussen €500,- euro tot €1000,- euro. Dit betekent voor u als tipgever toch tussen de €50,- euro tot zelfs €100,- euro.
Soms hebben we grotere opdrachten. Hoe meer klanten u aanbrengt, des te beter de verdiensten.

Wat is het precies

Stel u kent iemand in de buurt, van de sportclub, de supermarkt of uit je eigen familie, waarvan u weet dat hun keuken last heeft van loslatende folie of omdat ze hun keuken willen laten spuiten, omdat de kleur niet meer mooi is. Vaak weten mensen nog niet dat door hun keuken te laten spuiten dit voordelig weer als nieuw is te renoveren. Als u dan zorgt dat de klant een offerte bij ons aanvraagt en u allebei dit dan kenbaar maakt aan ons krijgt u 10% van het offertebedrag. Na het laten spuiten van de keuken en als dit dan is afgehandeld krijgt u van ons het bedrag gestort als beloning. Dit kan toch best een leuke verdienste zijn. Of u splitst de 10% en hebt beide voordeel.

Wat zijn de mogelijkheden

Wij kunnen bijna alle keukenfrontjes spuiten in bijna alle kleuren. Ook over de folie kunnen wij heen spuiten. Als de folie los laat van de keukendeurtjes halen wij deze eraf en spuiten dan het deurtje over in de kleur. Meestal zijn dit MDF deurtjes en zijn de deurtjes nog van goede kwaliteit. Nieuwe frontjes zijn dan niet nodig en dit scheelt in de kosten.
Het demonteren en weer monteren behoort ook tot de opties en in huis de vaste delen op kleur brengen is ook optioneel. Zo heb je al bijna een complete keukenrenovatie.

U kunt ook via de site de offertetool gebruiken. Als deze juist in ingevuld heeft u ook direct een idee van de beloning die u zou kunnen verdienen als de opdracht uitgevoerd mag worden. De offerte tool om te berekenen wat het keuken laten spuiten gaat kosten vind u via deze link. Offerte keuken spuiten

Voorwaarden

  • Alleen voor complete keukens. Wij beoordelen dit aan de hand van een foto van de keuken.
  • geldt niet voor meubels of interieur.
  • Alleen voor bestaande keukens en niet voor nieuwe nog te maken keukens.
  • nieuwe Keukens uit de showroom van keukenstudio’s waarvan de folie al loslaat zijn welkom.